Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایتون یکی از پرطرفدارترین زبان های برنامه نویسی حال حاضر دنیا است. پایتون این محبوبیت خود را مدیون سادگی و همچنین کاربردهای متنوع خود است. علاوه بر آن که این زبان برنامه نویسی ساده است و گزینه مناسبی برای شروع برنامه نویسی است، به قدری زمینه های کاری متنوعی برای برنامه نویسان پایتون ارائه می کند که باعث جذابیت آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برویم در ادامه به روزترین کاربرد پایتون را باهم بررسی کنیم. اگر برنامه نویس پایتون هستید حتما این لیست را قبل از انتخاب زمینه کاری تان بخوانید.

کاربرد پایتون – از پایتون در کجا استفاده میکنیم؟

تا اینجا متوجه شدیم که پایتون به واسطه گستردگی قابلیت ها و سادگی یادگیری، یکی از پرطرفدار ترین زبان های برنامه نویسی دنیا است و بسیاری از افراد در مشاغل مختلف به یادگیری آن روی آورده اند. اصلی ترین شاخه های کاربرد پایتون عبارت اند از:

1-  هوش مصنوعی و یادگیری ماشین (AI and machine learning)

از آنجایی که پایتون یک زبان پایدار، انعطاف پذیر و ساده است مورد توجه ویژه فعالان حوزه ی ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی قرار گرفته است.

امروزه کتابخانه های بسیاری برای این زبان و مخصوص این حوزه ها نوشته شده است که کاربرد پایتون را برای هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ بسیار ساده کرده است.

اگر به این حوزه ها علاقه دارید می توانید در بوت کمپ ماشین لرنینگ مپصا اچ آر شرکت کنید و خیلی زود وارد بازار کار آن شوید.

2-  تجسم داده (Data visualisation)

مورد بعدی، کاربرد پایتون در حوزه ی تجسم داده، یکی از حوزه های در حال توسعه ی این روزها، است. در این زمینه شما در واقع با استفاده از داده ها می توانید برنامه های گرافیکی تولید کنید، از پرزنتیشن های ساده گرفته تا پروژه های گرافیکی پیچیده.

برای هر نیازی که داشته باشید کتابخانه های مختلفی از پایتون وجود دارد که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته اند، مانند کتابخانه های plotly و pandas visualization، که کار را برای فعالان این حوزه بسیار ساده کرده اند.

3-  کاربرد پایتون در تحلیل داده (Data analytics)

بیش از هر دوره ی دیگری در تاریخ، دنیا در حال تولید داده است و تحلیل این داده ها نیاز به یک زبان سریع، ساده و محبوب دارد که توسط بسیاری از سیستم ها به رسمیت شناخته شده باشد، تمام این ویژگی ها در پایتون خلاصه شده است!

اکثر دانشمندان برای تجزیه و تحلیل داده ها در ابعاد جهانی از این زبان استفاده میکنند و هنوز سر و کله ی رقیبی برای این زبان پیدا نشده است.

کاربرد پایتون در علم داده جواب خودش را به خوبی پس داده است.

4-  کاربرد پایتون در ساخت اپلیکیشن 

با پایتون می توانید هر اپلیکیشنی را بسازید. پایتون به شما امکان ایجاد دایرکتوری، رابط کاربری گرافیکی (GUI) و  API  و بسیاری موارد دیگر را می دهد.

چه اپلیکیشن های بلاکچین و چه برنامه های صوتی و تصویری، با پایتون دستتان در تولید اپلیکیشن ها بسیار باز است. 

5-  توسعه وب 

پایتون یک انتخاب هوشمندانه برای توسعه دهندگان وب است. یکی از دلایل این موضوع فریم ورک های متنوعی مثل Django، Pyramid و Flask است که برای توسعه وب توسط این زبان ساخته شده است و سایت ها و سرویس های معروفی مثل اسپاتیفای (Spotify)، ردیت (reddit) و موزیلا (mozilla) بر پایه آنها ساخته شده اند. 

به واسطه کتابخانه ها و ماژول هایی که در این فریم ورک ها ارائه می شوند، قابلیت هایی مثل دسترسی به دیتابیس، مدیریت محتوا و مدیریت دسترسی به دیتاها بسیار ساده شده است.

به دلیل همین تطابق پذیری بالای پایتون است که کاربرد پایتون به صورت گسترده در توسعه ی وب دیده می شود.

6-  توسعه بازی 

شاید برایتان دور از ذهن به نظر برسد که زبان پایتون را در توسعه بازی تصور کنید، ولی سادگی این زبان باعث شده است راه اندازی ایده های اولیه و نمونه های تستی بازی ها بسیار ساده تر شود و دلیل کاربرد پایتون در صنعت بازی نیز همین است.

شما به سادگی می توانید با استفاده از کتابخانه های پایتون نمونه های اولیه بازی ها را به سرعت تولید کنید. 

7-  تولید زبان جدید 

سادگی سینتکس(syntax) و نظم پایتون باعث شده است تا زبان های دیگری بر پایه این زبان تولید شوند. زبان هایی مثل Cobra ،Coffeescript و Go که همگی شباهت های زیادی به پایتون دارند. 

این به این معنا است که زبان پایتون دارای قواعدی بسیار واضح و خوانا است که همین موضوع باعث می شود برای مبتدیان برنامه نویسی جذابیت بیشتری داشته باشد. 

8- کاربرد پایتون در اقتصاد

کاربرد پایتون در دنیای اقتصاد به طور فزاینده ای در حال افزایش است، به خصوص در زمینه هایی مانند تجزیه و تحلیل های کمی و کیفی. پایتون می تواند یک ابزار ارزشمند در تعیین روند قیمت و پیش بینی ها و همچنین در خودکارسازی گردش کار در میان منابع مختلف داده، باشد.

همانطور که گفتیم پایتون برای تحلیل داده های بزرگ بسیار مناسب است و با کتابخانه های مختلفی که از این زبان در دسترس داریم می توانیم از آن به عنوان یک ابزار قدرتمند برای تحلیل داده های مالی کمک بگیریم.

9-  طراحی 

وقتی در مورد کاربرد پایتون صحبت می کنیم شاید توقع نداشته باشید که حرفی از طراحی زده شود! ولی در واقع برای ساخت نرم افزار های طراحی مثل gimp و paint shop pro که بر پایه طراحی دو بعدی هستند از زبان برنامه نویسی Python استفاده شده است. 

البته از پایتون در تولید برنامه های طراحی سه بعدی مثل lightware ،blender  و cinema 4D هم استفاده شده است.

10- کاربرد پایتون در استارتاپ ها

شاید به نظرتان این مورد عجیب بیاید اما حقیقت دارد! استارتاپ ها، به خصوص استارتاپ های حوزه ی تکنولوژی به دلیل سادگی و پتانسیل های بالایی که پایتون دارد، عاشق آن هستند.

این زبان پتانسیل های بالایی دارد که باعث می شود استارتاپ ها با روش های ساده تر و بهینه به اهداف خود برسند.

11- کاربرد پایتون در آموزش علوم کامپیوتر

پایتون در حال حاضر نقش کلیدی ای در آموزش علوم کامپیوتر در سراسر دنیا ایفا می کند. اما چرا؟

چون یادگیری پایتون ساده است، زبان بسیار قدرتمند و سطح بالایی است و همه کاره است! این زبان قابلیت های زیادی دارد و در بسیاری از زمینه های مختلف قابل استفاده است.

سینتکس پایتون ساده و سرراست است، بنابراین دانش آموزان می توانند با سرعت بسیار بیشتری شروع به یادگیری مهارت های تفکر محاسباتی و حل مسئله کنند، که معمولاً هدف اصلی دوره های مقدماتی علوم کامپیوتری است.

به همین منظور بسیاری از دانشگاه ها و مدارس در سراسر جهان تصمیم گرفته اند دوره های مقدماتی برنامه نویسی و علوم کامپیوتر را با استفاده از پایتون تدریس کنند.

به عنوان مثال، MIT، یکی از دانشگاه های پیشرو جهان در زمینه فناوری، علوم کامپیوتر و برنامه نویسی مقدماتی را با استفاده از Python آموزش می دهد.

12- کاربرد پایتون در بینایی کامپیوتری و پردازش تصویر (Computer Vision and Image Processing)

پایتون برای بینایی کامپیوتری و پردازش تصویر استفاده می شود، زمینه هایی که این روزها به سرعت در حال گسترش هستند.

هدف از پردازش تصویر، پردازش یک تصویر، اعمال تغییرات در آن و بازگرداندن نسخه جدیدی از تصویر اصلی است. اما هدف بینایی کامپیوتر پیچیده‌تر است، بینایی کامپیوتر سعی می‌کند کامپیوتر را وادار به درک و تفسیر یک تصویر و محتوای آن کند.

این حوزه در واقع یک از زیر مجموعه های هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ محسوب می شود.

این حوزه علمی به قدری مهم است که گوگل ابزاری به نام Cloud Vision را توسعه داده است که نسخه پایتونی برای توسعه دهندگان دارد تا این قابلیت را در برنامه های خود بگنجانند.

13- کاربرد پایتون در پزشکی و داروشناسی (Pharmacology)

پایتون در زمینه پزشکی نیز کاربردهای حیرت آوری دارد. تا حدی که از ترکیب تکنولوژی با دانش پزشکی، برای بهبود تشخیص ها و درمان های دقیق و کارآمد برای بیماران، شگفت زده می شوید.

چند نمونه از کاربرد پایتون در پزشکی و داروشناسی عبارت است از:

انجام تشخیص های بالینی بر اساس سوابق و علائم پزشکی بیماران تجزیه و تحلیل داده های پزشکی ساخت مدل های محاسباتی برای سرعت بخشیدن به روند تولید داروهای جدید 14- کاربرد پایتون در زیست شناسی و بیوانفورماتیک (Biology and Bioinformatics)

پایتون همچنین کاربردهای فوق العاده ای در دنیای زیست شناسی و بیوانفورماتیک دارد. کاربردهایی شامل پردازش توالی‌های DNA (processing DNA sequences)، شبیه‌سازی پویایی شناسی جمعیت (population dynamics) و ژنتیک و مدل‌سازی ساختارهای بیوشیمیایی است.

پایتون برای این شاخه از از علم فریم ورک (framework) بیوپایتون (Biopython) را تولید کرده است. Biopython یک فریم ورک پایتون با ابزارهای رایگان در دسترس، برای محاسبات بیولوژیکی است.

این موضوع نشان می دهد که پایتون در این زمینه چه نقش حیاتی و مهمی را ایفا می کند.

همانطور که دیدید کاربرد پایتون بسیار متنوع است که باعث جذابیت بیشتر آن شده است. این ویژگی به همراه سادگی و سطح بالا بودن زبان پایتون باعث شده است تا زبان مناسبی برای شروع برنامه نویسی باشد.

پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی آینده دار است که همیشه تقاضای زیادی برای متخصصان آن وجود دارد. می توانید آموزش خود را از بوت کمپ برنامه نویسی پایتون مپصا اچ آر شروع کنید. شما در این دوره ی آموزشی فشرده علاوه بر آموزش تئوری مسائل، با چالش های کار بر روی پروژه های واقعی نیز آشنا می شوید و در نهایت برای استخدام به شرکت های متقاضی نیرو معرفی می شوید.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: بینایی کامپیوتر علوم کامپیوتر تحلیل داده ها ماشین لرنینگ برنامه نویسی استارتاپ ها کتابخانه ها هوش مصنوعی بسیار ساده پایتون یک فریم ورک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه این دانشگاه برای ایجاد دانشگاه هوشمند خبر داد و گفت: یکی از اهداف ما حرکت به سمت دانشگاه هوشمند خواهد بود. بر این اساس برای تحقق این امر باید از زمینه‌های مطالعاتی هوش مصنوعی استفاده کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران تاکید کرد: برگزاری همایش‌های علمی به طور عام فرصت مغتنمی برای تبادل نظر در خصوص آخرین یافته‌های علمی در زمینه‌هایی که تحقیق و بررسی صورت می‌گیرد، به شمار می‌رود. در این کنفرانس‌ها در خصوص روندها، موضوعات و روش‌های جدید تحقیق، بحث و بررسی می‌شود. بر این اساس این تبادل نظر‌ها برای همه همکاران و دانشجویان بسیار مفید و موثر خواهد بود. به طوریکه دانشجویان نیز با این موضوعات و زمینه‌های علمی آشنا خواهند شد.


وی در ادامه تصریح کرد: موضوع مکانیک سنگ هم در طرح‌های عمرانی و زمینه‌های مرتبط با مهندسی عمران و هم در بحث معادن، پایداری، مطالعات معدنی و نفت نقش جدی دارد. ضمن اینکه این سه حوزه برای تامین رفاه عمومی و تولید ثروت در کشور موثر هستند. با توجه به اینکه رفاه عمومی زمینه پیشرفت را فراهم می‌کند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: مباحث معدنی بعد از نفت به عنوان دومین زمینه برای ثروت آفرینی کشور است و ما شاید خیلی دیر متوجه این موضوع شدیم و در زمینه معادن، توسعه و استخراج آن در حد گسترده کمتر سرمایه گذاری شده است تا بتوانیم از منافع آن حداکثر استفاده را ببریم.


رهایی ادامه داد: در جایی که چاه و استخراج نفت مطرح می‌شود علم مکانیک و سنگ مهم است. این حوزه امروز به عنوان بزرگترین ثروت کشور به شمار می‌رود و به نحوی با منابع مختلفی که برای تولید ثروت مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند منجر به رفاه بیشتر برای کشور شود.


وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که مصالح سنگ بسیارعلم پیچیده است از این جنبه مطالعات گسترده تئوریک و تجربی که در این زمینه استفاده می‌شود و سامانه‌های مختلفی که تهیه شده است، می‌تواند دورنمای خوبی برای پیشرفت علمی ترسیم کند. اساتید و محققان ما در این زمینه کار می‌کنند که این خود جایگاه کنفرانس را مطرح می‌کند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین به برنامه هفتم توسعه کشور اشاره کرد و تاکید کرد: امیدواریم این برنامه کشور زمینه خوبی برای توسعه جدی کشور باشد. متاسفانه ما در برنامه‌های گذشته یا در برنامه ریزی ایراد داشتیم یا اینکه اعتماد به اجرای برنامه‌ها کم بوده است.


به گفته رهایی، شاخصی که در اجرای برنامه‌های توسعه قبلی عنوان می‌کنیم حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است. اگر انتظار داریم توسعه‌ای در کشور اتفاق بیفتد که مبتنی بر برنامه‌ها باشد باید این برنامه‌ها واقع نگر باشد تا قابلیت اجرایی داشته باشد و ما نیز از موفقیت‌ها بر اساس برنامه بهره ببریم.


وی به موضوع هوش مصنوعی در برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و اظهار کرد: امروز فناوری‌های نوظهور جایگاه ویژه‌ای در مسائل و پیشرفت‌های علمی کشور دارند. همه اساتید، مدیران صنعتی و همچنین دانشجویان باید با این تحولات شتابانی که در دنیا صورت می‌گیرد، امکان انجام مطالعات بر اساس یک سری یافته‌های اطلاعاتی و تحلیلی که بر روی داده‌ها انجام می‌شود و افق‌های جدیدی را برای ما باز می‌کند را داشته باشند. ما نیز باید به برخی شیوه‌های سنتی کمتر بپردازیم و فکر کنیم فناوری‌های نوظهور با وجود مشکلاتی که ایجاد خواهند کرد چه موفقیت‌هایی را می‌توانند برای ما ایجاد کنند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: ما در این دانشگاه محوریت بزرگی روی هوش مصنوعی داریم و سه دانشکده اعم از مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر وبرق جمع شده و قطب هوش مصنوعی را درست کردند.


به گفته وی، در حال حاضر در قالب موافقت نامه تمامی نیاز‌های هوش مصنوعی نیرو‌های مسلح را انجام می‌دهیم. در بسیاری از صنایع مثل صنایع دریایی و هوایی نیز مطالعات و فعالیت‌های گسترده‌ای بر اساس فعالیت‌های علمی قطب هوش مصنوعی صورت می‌گیرد. بر این اساس دانشگاه ما جایگاه ویژه‌ای در کشور در این حوزه پیدا کرده و ما نیز باید این مطالعات را در دانشگاه مورد استفاده قرار بدهیم. یکی از اهداف ما حرکت به سمت دانشگاه هوشمند خواهد بود. بر این اساس باید برای تحقق یک دانشگاه هوشمند از زمینه‌های این مطالعات استفاده کنیم.

رهایی یادآور شد: دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر در یک یا دو دهه گذشته روند پرشتابی را برای توسعه تحقیقات طی کرد و جایگاه دوم یا سوم را در بین ۱۸ دانشکده از نظر تولیدات و فعالیت‌های علمی بدست آورده است. اما در کنار توسعه تولیدات علمی که موجب می‌شود جایگاه مناسبی را در نظام رتبه بندی جهانی داشته باشیم، یک هدف عمده دنبال می‌کنیم و آن این است که در ارتباط با انجام تحقیقات مورد نیاز کشور و کلان، پروژه‌هایی که می‌تواند نیاز کشور را حل کتد حتما تلاش کنیم و نقش آفرین باشیم.


وی خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروزه در ۴ رتبه بندی مهم دنیا در دو رتبه بندی در بین دانشگاه‌های فنی و مهندسی کشور رتبه اول و در دو رتبه نیز رتبه دوم را داریم. تلاش می‌کنیم با ارگان‌های اجرایی برای انجام تحقیقات به منظور حل مشکلات جامعه تلاش می‌کنیم.

پذیرش ۵۷ مقاله در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران


دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران از پذیرش ۵۷ مقاله در این کنفرانس خبر داد و گفت: امیدواریم این کنفرانس بتواند زمینه بیشتر دامنه خدمات مکانیک سنگ و به طور خاص در صنعت معدن، عمران، نفت و مخازن ذخیره سازی زیردریایی را فراهم سازد.


حسین سالاری راد نیز در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران اظهار کرد: هم افزایی علمی و تخصصی مهندسین معدن و عمران، اساتید، متخصصان و دانشجویان در گستره علم مکانیک سنگ و در اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های مهندسی عمرانی موجب چشم گیرترین پیشرفت‌ها در دهه‌های اخیر در کشور شده است.


وی در ادامه تصریح کرد: این کنفرانس با بهره گیری و حمایت‌های انجمن مکانیک سنگ ایران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه‌های صنعتی، شرکت همایش صنعت، وزارت نیرو، وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین تعداد زیادی از شرکت‌های خصوصی و دولتی که با افتخار علامت رسمی آن‌ها در پوستر و سایت کنفرانس درج شده است، برگزار شد.


دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران خاطر نشان کرد: به امید اینکه حاصل این کنفرانس بتواند زمینه بیشتر دامنه خدمات مکانیک سنگ و به طور خاص در صنعت معدن، عمران، نفت و مخازن ذخیره سازی زیردریایی را فراهم سازد.


سالاری راد تاکید کرد: از مجموع تعداد زیادی مقالات زیادی که دریافت شد پس از داوری ۵۷ مقاله را پذیرفتیم که در سالن‌های فرعی شامل ۳۲ سخنرانی و ۲۷ پوستر ارائه خواهد بود.


وی یادآور شد: نمایشگاه صنایع و شرکت‌های مرتبط با فعالیت‌های مهندسی معدنی، عمرانی و سد در مجموعه نمایشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شده است که با حضور مسئولان دانشگاه افتتاح خواهد شد.


سالاری راد تاکید کرد: پنل تخصصی با عنوان خودکفایی در ابزار دقیق و پروژه‌های عمرانی و معدنی، توانمندی‌ها و چالش‌ها با حضور اساتید و متخصصین صنعت ساخت ابزار دقیق متخصصین کاربردی آن با اهداف تعریف شده تشکیل می‌شود. امیدوارم منشا پیشرفت‌ها و سازماندهی مناسبی در جهت ساخت و گسترش اجرایی کشور به طور خاص در مهندسی معدن که تا کنون مغفول مانده است، فراهم شود.


دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران افزود: سه کارگاه آموزشی در زمینه‌های آموزش‌های تخصصی با هدف تبدیل مهارت‌ها و نتایج تحقیق‌ها به نقشه‌های اجرایی برای دانشجویان که به طور خاص در کلاس‌ها مطرح کردیم را برگزار کردیم.


وی در پایان تاکید کرد: شورای راهبردی کنفرانس مکانیک سنگ نیز متشکل از دکتر اقبال شاکری نماینده و عضو کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی، انجمن مکانیک سنگ ایران، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، کمیته علمی و کمیته داوری، شرکت توسعه منابع آب و نیرو، شرکت همایش صنعت، شرکت حمل و نقل جاده‌ای هستند که در آماده سازی این همایش نقش موثری داشتند.

اکتشافات عمقی معادن در گرو توسعه علوم مهندسی سنگ است


رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به عمیق‌تر شدن معادن سطحی گفت: برای تحلیل وضعیت معادن نیاز به توسعه فناوری‌های مکانیک سنگ است.


حامد ملا داودی در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران با اشاره به اهمیت مهندسی سنگ و مکانیک آن در صنایع گفت: در زمینه معادن با استخراج ذخایر و تمام شدن ذخایر سطحی و عمیق‌تر شدن معادن، ضرورت و نیاز به تحلیل معادن سطحی بیش از پیش نیاز است.


وی ادامه داد: از سوی دیگر مهندسی مکانیک سنگ نقش ویژه‌ای در توسعه و آبادی کشور با ایجاد زیر ساخت‌های شهری و برون شهری در حوزه هایی، چون حمل و نقل و سد سازی ایفای نقش کرده است.


ملاداودی با اشاره به جایگاه ژئومکانیک نفت در پروژه‌های نفتی یادآور شد: از این رو برگزاری چنین کنفرانسی با هدف فراهم شدن محل مناسب کسب دانش، اطلاع از آخرین یافته‌ها و تجربیات جدید و تبادل یافته‌های جدید علمی و هم اندیشی دانشگاهیان و صنعتگران در ارائه راهکار‌های حل مشکلات صنعت برگزار شده است.
وی ارتقا پژوهش‌های مرتبط با مهندسی سنگ و نقش آن در صنایع مختلف و آگاهی از تلاش‌های علمی اساتید و محققان و نیاز‌های صنعتی را از دیگر اهداف این کنفرانس عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • میزبانی حرم مطهر رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش هنر بر پیکر جنگ‌زده یمن
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند